Publicat la: 17.12.2019. 19:10 / 814 views

FALIMENT LA BANCA DE GENE? CE SE VA ÎNTÂMPLA CU SEDIUL DIN CRÂNG

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale a întărit decizia de demitere a lui Costel Vânătoru, printr-un comunicat dat publicităţii în ziua mitingului de susţinere de la Buzău. Primarul Toma crede că ministrul Oros vrea desfiinţarea Băncii de Gene, înfiinţată de predecesorul său, fostul ministru Daea. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu locaţia din Crâng, donată de Municipalitate pentru înfiinţarea Băncii de Gene.

toma sincron banca de gene daea si apostu

În aceeaşi zi în care primarul Toma a iniţiat şi a condus mitingul de susţinere pentru directorul Băncii de Resurse Genetice Vegetale pentru Legumicultură, Floricultură, Plante Aromatice şi Medicinale Buzău, Ministerul Agriculturii a întărit hotărârea de demitere a lui Costel Vânătoru.

Primarul crede că ministrul Oros vrea cu orice preţ să desfiinţeze Banca de Gene de la Buzău, înfiinţată cu puţin timp în urmă de predecesorul său, Petre Daea.

Primarul recunoaşte că nu s-a dorit înfiinţarea acestei bănci la Buzău încă de la începutul demersurilor şi că au existat piedici evidente.

Nu se stie ce se va întâmpla cu sediul din Crâng, donat de Primărie, unde ar fi trebuit să funcţioneze Banca de Gene, în cazul în care aceasta ar fi desfiinţată.

Cert este că, indiferent de hotărârea Ministerului în privinţa Băncii de Gene de la Buzău, cercetătorul Costel Vânătoru îşi va continua misiunea sa. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!