Publicat la: 02.02.2017. 18:42 / 854 views

FACTURI FĂRĂ APA METEORICĂ. CONSILIERII AU APROBAT „DEÎNDATĂ” SISTAREA PLĂŢII

Primarul Constantin Toma a convocat pentru a treia oară de la preluarea mandatului o şedinţă „de îndată” a Consiliului Local Municipal. Toate cele patru proiecte care au fost supuse aprobării consilierilor se referă la Regia Autonomă Municipală şi la Compania de Apă. Au trecut toate patru, inclusiv proiectul de hotărâre care iniţiază analiza procedurilor legale pentru sistarea plăţii apei meteorice pentru trei luni.

clm 2Conform unei hotărâri a Adunării Generale a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Buzău” 2008, plata apei meteorice va fi sistată pe o perioadă de trei luni.

Pentru ca această decizie să poată fi pusă în aplicare, este necesar şi acordul Consiliului Local Municipal, motiv pentru care a fost convocată şedinţa deîndată de astăzi.

Niciun locuitor, societate sau instituţie din municipiul Buzău şi Râmnicu Sărat nu va mai avea inclusă în factura de apă-canalizare costurile pentru apa pluvială.

Perioada de graţie va funcţiona până la finalizarea unui studiu ştiinţific, care va stabili care sunt cantităţile de apă pluvială preluate de canalizări şi cum se calculează costurile.

După 90 de zile de la sistarea plăţii, consilierii din cele două oraşe buzoiene vor adopta hotărâri prin care se va stabili preţul corect al apei de ploaie. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!