Publicat la: 23.05.2017. 17:49 / 1.601 views

FAC NAVETA, PENTRU BARAJUL DE PROMOVARE. DU-TE VINO, BUZĂU-SF.GHEORGHE ŞI RETUR, PENTRU HM

Aproape 1000 de kilometri vor parcurge, în trei zile, handbalistele de la HM Buzău, pentru a disputa barajul. Fără bani de cazare, reprezentanţii clubului se vor întoarce acasă, după fiecare meci disputat la Sf. Gheorghe. Prima partidă este programată mâine cu Minaur Baia Mare.

handbal-municipal-rapidSituaţie delicată pentru clubul buzoian de handbal. Atât jucătoarele, cât şi staff-ul se vor prezenta la barajul de la Sf. Gheorghe, dar se vor întoarce la Buzău, după fiecare meci. Prima partidă este programată mâine, de la ora 18.00, astfel că, din fericire, buzoienii nu vor trebui să plece către oraşul din Covasna cu noaptea-n cap.  Din cauza lipsei banilor de cazare, lotul deplasat la Sf. Gheorghe se va întoarce imediat după meci. Conducerea clubului a luat decizia de a participa la baraj şi de teamă că echipa buzoiană ar fi putut fi penalizată de federaţie, în urma unui forfeit.

Dacă acest du-te vino Buzău-Sf. Gheorghe şi retur nu era de-ajuns, nici programul meciurilor nu a ţinut cu Handbal Municipal. Astfel, după ce vor juca vineri, de la ora 18.00, buzoiencele au meci programat şi sâmbătă dimineaţă. Pe ultima sută de metri, şefii clubului încearcă să găsească soluţii de cazare la Sfîntul Gheorghe, pentru o noapte. În caz contrar, lotul buzoian ar trebui să plece vineri seară, după meci, către Buzău şi să se întoarcă la Sf. Gheorghe, după numai câteva ore, sâmbătă dimineaţă.

Problemele echipei nu se opresc aici. HM Buzău va participa la baraj cu un lot extrem de subţire numeric. Deocamdată, antrenorul Romeo Ilie are doar zece jucătoare la dispoziţie, în contextul accidentării Ancăi Lipan şi al indisponibilităţii portăriţei Denisa Matei. Cel mai probabil, pentru a mai cârpi lotul, tehnicianul buzoian va apela şi la câteva junioare.

După prima partidă de mâine, cu Minaur, buzoiencele vor juca vineri, cu Danubius Galaţi. Ultimul meci, cel de sâmbătă, va fi în compania unei echipe din cealaltă grupă din care fac parte Unirea Slobozia, Dinamo Bucureşti şi CSU Reşiţa. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!