Publicat la: 29.01.2020. 19:43 / 783 views

EXPOZIŢIE RETROSPECTIVĂ. O NOUĂ ”PERSONALĂ” A ARTISTULUI PLASTIC POMPILIU DOBRIN

Cea de-a doua expoziţie vernisată în acest an la Galeriile de Artă ”Ion Andreescu” este o expoziţie de autor, semnată de artistul plastic Pompiliu Dobrin.

dobrin 2 dobrin 3

Expoziţia personală Pompilu Dobrin, din sala Parter a Galeriilor de Artă ”Ion Andreescu”, este alcătuită din lucrări din diverse etape de creaţie ale artistului buzoian.

Pictorul Pompiliu Dobrin are o activitate expoziţională prodigioasă, atât ca participant la expoziţii colective, la expoziţiile de grup ale membrilor filialei, cât şi cu expoziţii de autor, atât în ţară, cât şi în afara ei.

Expoziţia retrospectivă de pictură Pompiliu Dobrin poate fi vizitată gratuit în sala Parter de la Galeriile de Artă ”Ion Andreescu” până pe 28 februarie.

Anul acesta, evenimentul expoziţional cel mai important al filialei buzoiene a Uniunii Artiştilor Plastici din România va fi cea de-a XII-a ediţie a Bienalei ”Ion Andreescu”. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!