Publicat la: 11.08.2017. 18:35 / 1.018 views

EXPLOZIE DE DEBRANŞĂRI. FIRMELE DE MONTAJ NU MAI FAC FAŢĂ COMENZILOR

debransare siteRegia Autonomă Municipală se confruntă cu un record de debranşări, nemaîntâlnit în ultimii şase ani. Toate acestea pe fondul creşterii preţului la gigacalorie. Numărul mare de solicitări se reflectă şi în explozia de comenzi de centrale termice de apartament. Administrator de asociaţie de proprietari, consilierul local Ion Barbu ne-a confirmat faptul că, în acest context, firmele de montaj nu mai fac faţă solicitărilor din partea buzoienilor.

Potrivit oficialilor de la Regia Autonomă Municipală, până în prezent au fost depuse aproape 450 de cereri de debranşare de la reţea. Responsabilii R.A.M. se aşteaptă la alte câteva sute de solicitări, până la debutul sezonului rece. De la 1 iunie preţul unei gigacalorii a crescut de la 185 la 230 de lei, după ce Primăria a decis să micşoreze suma acordată subvenţiei pentru agentul termic furnizat populaţiei. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>