Publicat la: 29.10.2020. 19:56 / 384 views

EXPLOZIE DE CAZURI NOI DE COVID. RECORD NEGATIV PENTRU ACEASTĂ SĂPTĂMÂNĂ

Explozie de cazuri noi de coronavirus, la nivelul județului Buzău! Pentru a treia zi la rând avem zeci de persoane diagnosticate cu COVID. 

covid spital 4Autoritățile buzoiene din sănătate au anunțat un nou record negativ al îmbolnăvirilor înregistrate până acum în această săptămână. Nu mai puțin de 60 de persoane au fost diagnosticate cu coronavirus, în ultimele 24 de ore. Cele mai multe dintre rezultatele pozitive au fost date de laboratorul special al Direcției de Sănătate Publică.

Aflat în ultima lună pe un trend ascenendent, județul Buzău se apropie de 3.800 de îmbolnăviri raportate de la începutul pandemiei. Potrivit D.S.P., peste 3.000 de buzoieni au fost declarați vindecați de COVID. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!