Publicat la: 17.06.2020. 18:26 / 1.330 views

EXPERIENȚĂ UNICĂ PENTRU BIANCA MIHAI. ȘI-A ÎNTÂLNIT SOSIA ÎN DUBAI

De o experiență unică și oarecum bizară a avut parte îndrăgita noastră artistă, Bianca Mihai. Ea a găsit, la mii de kilometri distanță, în Dubai, o tânără cu care seamănă leit, dar cu care are și obiceiuri comune. Cele două fete s-au întâlnit, iar momentul a fost unul unic pentru amândouă.

bianca 1 site bianca 2

Îndrăgita artistă buzoiană, cunoscută deja în întreaga țară în urma concursurilor la care a participat, a avut parte de experiența vieții ei. Absolut întâmplător a descoperit că undeva, departe, în lume, există o adolescentă care are exact aceleași trăsături cu ale ei și seamănă de parcă ar fi gemene. Pănă și rudele Biancăi au fost păcălite de asemănare.

Inițial, Bianca a fost puțin speriată să descopere că la mii de kilometri distanță există un străin care are aceeași înfățișare ca și ea. Cu toate acestea, și-a făcut curaj să îi scrie și a primit foarte repede și un răspuns. Astfel, între Bianca și Lana s-a legat deja o prietenie.

Chiar și părinții Lanei au rămas uimiți de asemănare și le-a fost greu să facă diferența între cele două adolescente cu privire pătrunzătoare.

În cele din urmă, cu sprijinul jurnalistei Alexandra Danciu, prin Freedom Station, cele două fete au reușit să se întâlnească în Dubai. A fost un moment unic căruia amândouă i-au făcut cu greu față. Nu le venea să creadă că se uită una la cealaltă și parcă ar privi într-o oglindă.

Bianca și Lana vorbesc foarte des și în fiecare zi descoperă lucruri comune. Lana își dorește să viziteze România și să petreacă împreună cu Bianca cât mai mult timp. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!