Publicat la: 14.02.2019. 19:14 / 1.180 views

EXPERIENŢĂ DE NEUITAT. ELEVII DE LA TEHNIC, PRACTICĂ ÎN MADEIRA

Şapte elevi de la Liceul Tehnic au avut parte de o experienţă pe care nu o vor uita uşor. Au petrecut 3 săptămâni de practică în Madeira, într-un restaurant renumit şi s-au întors de acolo cu foarte multe lucruri învăţate, dar şi cu o viziune complet schimbată în ceea ce priveşte cariera lor de acum încolo.

tehnic 2Veseli, cu o viziune schimbată complet asupra a ceea ce vor face pe viitor. Astfel s-au întors din Madeira cei 7 elevi de la Liceul Tehnic selectaţi pentru a efectua stagiul de practică la unul dintre cele mai renumite restaurante din Europa.

Şi dascălii care i-au însoţit, dar şi partenerii din Madeira s-au declarat încântaţi de prestaţia elevilor şi chiar au ajuns să îi trateze ca pe nişte colegi mai tineri.

Stagiul de practică din Madeira a fost posibil graţie unui proiect cu fonduri europene implementat de profesorii de la Liceul Tehnic.

Liceul Tehnic este unitatea de învăţămât din judeţul Buzău cu cei mai mulţi bani atraşi din fonduri europene pentru pregătirea elevilor pentru piaţa muncii. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!