Publicat la: 17.04.2019. 18:27 / 593 views

EXODUL DE LA GLORIA, STOPAT. ALINA ILIE A SEMNAT PRELUNGIREA CONTRACTULUI

Întinerirea echipei din sezonul viitor şi reconstrucţia lotului. Sunt, se pare, obiectivele pe termen lung ale trupei antrenate de Romeo Ilie. Tot din vară, va veni şi un alt tehnician al cărui nume nu a fost, deocamdată, făcut public. Un prim pas în reconstrucţia echipei a fost făcut zilele trecute, când Alina Ilie a semnat prelungirea contractului.

handbalAlina Ilie, handbalista cu cel mai mare potenţial din lotul Gloriei, va rămâne încă un sezon la Buzău. Informaţia a fost confirmată azi, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute de clubul roş-albastru. Mai multe surse o dădeau pe vâlceancă deja transferată la altă grupare din Liga Florilor, mai ales după ce mai multe jucătoare importante din lotul buzoian semnaseră cu alte echipe

În ultimele două săptămîni, mai multe jucătoare importante de la Gloria au semnat angajamente cu grupări rivale din Liga Florilor. Romeo Ilie a explicat că, venite din postura de cvasianonime la Buzău, câteva dintre jucătoare au căpătat statut de vedete ale competiţiei interne, graţie, ce-i drept, evoluţiilor excelente din tur. Astfel, salariile oferite de alte grupări nu au putut fi egalate de Gloria. Este şi cazul celei mai bune jucătoare a roş-albastrelor, Ilina. Handbalista din Belarus a semnat cu Gloria Bistriţa, din postura de jucătoare liberă de contract.

Gloria este aproape de a obţine acordul a două jucătoare internaţionale, una din Austria şi cealaltă din Tunisia. Deocamdată, Romeo Ilie a ţinut să fie discret în privinţa identităţii celor două sportive, cel puţin până cînd transferurile vor fi înregistrate la federaţie. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!