Publicat la: 03.04.2019. 18:15 / 566 views

EXOD DE LA GLORIA BUZĂU. MAI MULTE HANDBALISTE VOR PLECA DIN VARĂ

Mai multe sportive antrenate de Romeo Ilie au semnat, deja, contracte cu alte grupări, aşa că din vară vor părăsi Gloria Buzău. Tehnicianul buzoian a confirmat că mai multe handbaliste vor pleca, dar a ţinut să precizeze că starea de fapt nu şi-a pus amprenta pe evoluţiile mai slabe din ultima perioadă.

handbal fete scm gloria - csm romanDziyana Ilina, cea mai bună handbalistă de la Gloria, nu va mai evolua de la vară sub culorile roş-albastre. Sportiva din Belarus a semnat, deja, cu Gloria Bistriţa. Informaţia a fost confirmată, azi, chiar de tehnicianul buzoian, în cadrul unei conferinţe de presă.

Romeo Ilie a declarat şi că alte jucătoare şi-au găsit, deja, angajamente, la alte cluburi din Liga Florilor. Este vorba de extremele Predoi şi Rădoi.

Tehnicianul Gloriei a ţinut să  precizeze că starea de fapt nu afectează performanţele din teren ale respectivelor jucătoare.

Handbalistele care au semnat cu alte grupări nu vor fi trase pe linie moartă, aşa cum des se obişnuieşte, mai ales în contextul în care lotul buzoian este decimat de accidentări

Din vară, sunt anunţate alte disponibilizări, în cadrul lotului buzoian. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!