Publicat la: 05.02.2021. 19:34 / 1.349 views

EXISTĂ ALIANȚA PNL-USR-PLUS LA BUZĂU. CE A RĂSPUNS LIDERUL PNL

Negociată la nivel central, alianța PNL-USR-Plus, se pare că la Buzău nu există. Licderul PNL Buzău, Gabriel Avrămescu, susține că partenerii cu care ar fi trebuit să facă această alianță la Buzău, nu s-au prezentat niciodată împreună la discuții.

avramescu“Există alianța  PNL-USR-Plus la Buzău? Funcționează?” A fost întrebarea care i-a fost adresată liderului PNL în cadrul emisiunii C-am Pus Punctul pe I. Din răspunsul oferit, Gabriel Avramescu a lăsat să se înțeleagă că până la acest moment nu a avut discuții cu cei doi lideri politici ai USR-Plus.

De altfel, deputatul Avrămescu a făcut un apel public la liderii politici cu care ar trebui să facă aleianță la Buzău să vină împreună la discuții.

În luna decembrie a anului trecut, PNL, USR-PLUS și UDMR au semnat Acordul de Guvernare iar la momentul respectiv, partidele au promis că vor promova oameni competenți în funcțiile publice și că nu vor încuraja clientelismul și nepotismul. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!