Publicat la: 09.10.2019. 18:10 / 2.399 views

EXHIBIŢIONIST LA GARDUL LICEULUI PEDAGOGIC. MĂSURI BLÂNDE, ÎMPOTRIVA SA

Apariţie oribilă la unul dintre gardurile Liceului Pedagogic. Zilele trecute, un exhibiţionist se atingea în zonele intime, iar întreaga scenă a fost observată şi filmată de un grup de eleve. Poliţiştii au aflat de întâmplare, l-au identificat şi au aflat că nu este la prima sa abatere de acest fel. Cu toate acestea, bărbatul are şanse mari să îşi reia activitatea, pentru că oamenii legii nu au luat împotriva sa măsuri foarte drastice.

pedagogic exhibitionist 1 exhibitionist site

Zilele trecute, gestul scandalos al bărbatului a fost surprins cu un telefon mobil de un grup de eleve.  Incidentul s-a petrecut într-o zonă din spatele liceului, în apropierea blocurilor de locuit.

Poliţiştii s-au autosesizat după ce au primit filmuleţul surprins cu telefonul. L-au recunoscut ca fiind un client mai vechi, l-au căutat şi l-au găsit.

Chiar şi aşa, împotriva bărbatului nu a fost luată nicio măsură. El a fost reţinut pentru câteva ore, iar de mâine va putea fi văzut pe străzi. Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar atrag, totuşi, atenţia atât elevelor, cât şi profesorilor să fie mai atenţi la ce se petrece în jurul lor.

Exhibiţionistul are 54 de ani, este din Lipia şi nu are niciun loc de muncă. A mai fost surprins în aceeaşi zonă făcând aceleaşi gesturi obscene, dar în apropierea locului de joacă de lângă Pedagogic. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!