Publicat la: 31.10.2016. 20:25 / 3.229 views

EXECUŢIE CU PUBLIC. HM BUZĂU – RAPID 25-43

Hm Buzau a inregistrat primul esec in acest sezon, cu Rapid Bucuresti. Cu un lot subtire numeric si dezavantajate flagrant de maniera de arbitraj,  fetele lui Romeo Ilie au capotat in a doua repriza, dupa ce, la pauza, scorul era 19-16 pentru bucurestence.

handbal-municipal-rapidSupărare mare pentru hanbalistele buzoiene, după prima înfrîngere din campionat. Fără a contesta victoria Rapidului,  o echipă cu un lot poate mai valoros și cu o situație materială infinit mai bună, hanbalistele dar și staff-ul tehnic au fost vădit deranjați de maniera în care cavalerii fluierului au condus un derby.

După o primă repriză echilibrată,  Rapid a intrat la cabină cu un avantaj de trei goluri. Al doilea mitan a decurs, însă, după cu totul alt scenariu: bucureștencele au dominat clar jocul, și în contextul nervozității fetelor lui Romeo Ilie, iritate de deciziile celor doi arbitri.

Mai mult, spre sfîrșitul meciului, Handbal Municipal a căzut fizic iar rapidistele, conduse magistral din teren de Alina Dobrin, s-au distanțat la peste 10 goluri . La final, tabela arăta un neverosimil 25 – 43.

După meci,  atît jucătoarele cît și staff-ul tehnic au blamat brigada de arbitri, acuzînd numeroase decizii care ar fi dezavantajat clubul buzoian. De altfel, în semn de protest, tehnicianul Romeo Ilie a renunțat, în ultimele minute, în a mai da indicații elevelor sale.

Pentru următoarea partidă, Handbal Municipal se va deplasa în capitală, unde va juca împotriva Școlii 181 București. Meciul este programat pe data de 6 Noiembrie.

(Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!