Publicat la: 29.07.2019. 18:16 / 460 views

EXCLUSIVITATE ”ÎN DIRECT”. ŞEDINŢELE CLM VOR FI TRANSMISE „LIVE” PE INTERNET

Şedinţa extraordinară a CLM de astăzi a avut doar două puncte pe ordinea de zi. Ambele au trecut cu votul majorităţii. Începând din 30 iulie, toate şedinţele CLM vor fi transmise live pe internet, în exclusivitate de firma aprobată de aleşii municipali.

clm extraŞedinţa extraordinară a Consiliului Local Municipal de astăzi a avut pe ordinea de zi doar două puncte.

Primul dintre ele a fost un proiect de hotărâre referitor la Consiliul de Administraţie al RAM.

Proiectul a fost aprobat iar Consiliul Director al Regiei Autonome Municipale a fost completat şi-şi va putea continua activitatea.

La punctul doi de pe ordinea de zi , directorul Administraţiei Publice Locale i-a anunţat pe consilierii municipali că, începând de mâine, toate şedinţele CLM vor fi transmise în direct pe internet.

Primarul Toma a precizat că presa îşi va putea desfăşura activitatea ca şi până acum, insa transmisia live va aparţine, în exclusivitate, firmei desemnate prin votul aleşilor.

Mâine, de la ora 9, se va desfăşura o şedinţă record a CLM, cu nu mai puţin de 63 de puncte pe ordinea de zi. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!