Publicat la: 10.03.2020. 19:39 / 1.137 views

EXCLUSIV. VAL DE PERSOANE ÎN CARANTINĂ, LA ARBĂNAȘI. ASTĂZI AU ÎNCEPUT SĂ FIE DUSE ÎN CENTRUL SPECIAL

Campus TV a aflat, în exclusivitate, faptul că autoritățile au început o operațiune de introducere în carantină a mai multor persoane în Tabăra Școlară Arbănași. Astăzi, până la această oră, au fost transportați aproximativ 10 cetățeni reveniți din Italia. Situația este în continuă evoluție.

tabara arbanasi 2Potrivit unor surse din cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, astăzi, în Tabăra Școlară Arbănași au fost duse mai multe persoane, pentru a fi carantinate. Vorbim despre cetățeni reveniți din Italia și care vor rămâne izolate în acest centru special timp de 14 zile. Aceleași surse ne-au precizat că, în cursul zilei de azi, au fost transportați deja 10 cetățeni buzoieni. Ei nu prezintă simptome specifice coronavirusului și sunt supravegheați medical.

Situația este în continuă evoluție. Urmează ca și alți buzoieni să fie duși în Tabăra Școlară Arbănași, până la epuizarea capacității de cazare. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!