EXCLUSIV! Principele Nicolae, în județul Buzău! O echipă a CAMPUS TV l-a însoțit. Interviu!

EXCLUSIV! Principele Nicolae, în județul Buzău! O echipă a CAMPUS TV l-a însoțit. Interviu!

Astăzi, Principele Nicolae, nepotul Regelui Mihai, a fost într-o vizită privată în județul Buzău, unde s-a bucurat de frumusețile unice din zonele Colți și Bozioru.

În zona schiturilor rupestre de la Bozioru

Pe toată perioada drumeției sale a fost însoțit de o echipă a CAMPUS TV, căreia i-a acordat și un interviu în exclusivitate.

La Muzeul Chihlimbarului din Colți

De o modestie de invidiat, cel mai mare dintre nepoții Regelui Mihai s-a numărat printre turiștii de la Muzeul Chihlimbarului, apoi a mers la așezările rupestre de la Aluniș.

La așezările rupestre de la Aluniș

Periplul său s-a încheiat la schiturile rupestre de la Bozioru. Au fost mai bine de cinci ore petrecute în zone de vis.

La Chilia lui Dionisie

Imagini inedite și impresii despre vizita sa veți avea marți și miercuri, în JURNALUL CAMPUS TV, de la ora 19:30, iar joi, într-o ediție specială a emisiunii “COCKTAIL”, cu începere de la ora 16:00, veți putea urmări interviul acordat în exclusivitate pentru CAMPUS TV, în cadrul căruia a vorbit, printre altele, despre amintirile cu bunicul său, Regele Mihai, și despre proiectul său pentru România.

Principele Nicolae a acordat un interviu în exclusivitate pentru CAMPUS TV

Nepotului Regelul Mihai i-au fost restrase titlul de Principe și dreptul de succesiune la tron, însă, așa cum veți afla din interviu, acest fapt nu îl împiedică să ducă mai departe o moștenire specială lăsată de bunicul său.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Cultura

‘’Măi române, românaș’’

26.11.21 19:45 Ultima modificare 26.11.21 19:10

‘’Ceata lui Ioniță’’ ne dăruiește un spectacol inedit de Ziua Națională! Diana Ioniță a pregătit alături de elevii ei o surpriză pentru a ne aduce…