Publicat la: 17.03.2020. 17:59 / 321 views

EXAMENELE PENTRU PERMISUL DE CONDUCERE, SUSPENDATE. MĂSURA A INTRAT ÎN VIGOARE ÎNCEPÂND DE AZI

Avand in vedere evolutia situatiei epidemiologice, reprentantii Directiei Regim Permise de Conducere au luat decizia suspendarii tuturor activitatilor de examinare a candidatilor, la ambele probe, teoretica si practica pentru obtinerea permisului. De asemenea, preschimbarea permisului se va face doar pe baza unei programari online.

scoalaOdată cu adoptarea stării de urgență, se suspendă temporar și activitatea comisiilor din cadrul direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule.

Astfel, activitățile de examinare a candidaților, la proba teoretică și practică pentru obținerea permisului de conducere vor fi suspendate cel puțin până la finele lunii martie.

De asemenea, până la 31 martie preschimbările de permise se vor face exclusiv în baza unei programări online.

Candidații care urmau să susțină zilele acestea probele vor fi reprogramați. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!