Publicat la: 09.05.2020. 18:23 / 1.732 views

EXAMENE ÎN CONDIŢII SPECIALE, LA BUZĂU. MĂSURI DE PROTECŢIE PENTRU ELEVI

Vor fi condiţii speciale pentru viitorii absolvenţi, la examenele naţionale pe care le vor susţine în unităţile de învăţământ din municipiul Buzău.

 scoli inchise masuri examen scoli inchise masuri

Potrivit deciziei de azi, şcolile şi liceele implicate în examenele naţionale trebuie să achiziţioneze dispensere cu dezinfectant de mâini şi covoraşe pentru fiecare zonă de acces în unitatea de învaţământ, precum şi aparate de termoviziune pentru măsurarea temperaturii tuturor persoanelor care intră în şcoală.

Achiziţiile pentru dotări, se vor realiza de către unităţile de învăţământ, din bugetul alocat de Primărie, pentru anul 2020.

La şcoala cu cel mai mare număr de viitori absolvenţi de gimnaziu, conducerea unităţii a făcut demersuri înainte de a fi luată această hotărâre a Primăriei.

Mai mult, pentru viitorii absolvenţi care vor reveni în şcoli, din data de 2 iunie, să se pregătească pentru evaluarea naţională, au fost deja luate măsuri speciale în sălile de clasă.

Potrivit deciziei Ministerului Educaţiei, examenele naţionale se vor desfăşura după graficul stabilit încă de la începutul anului şcolar. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!