Publicat la: 09.10.2017. 19:28 / 825 views

EXAMEN PROMOVAT DE ELEVELE LUI ROMEO ILIE. HANDBALISTELE S-AU IMPUS, CLAR, SAMBATA

Considerată ca fiind una dintre aspirantele la promovare, Știinta București nu a reusit să-și justifice statutul sâmbătă, în meciul cu SCM Gloria. Buzoiencele au transformat echipa din capitala într-un „sparring partner” relativ modest, impunându-se clar, la 10 goluri diferență.

handbal feteIubitorii handbalului așteptau un adevărat derby, într-o partidă care, după unele păreri ar fi hotărât, încă de pe acum, principala canditată la promovarea în Divizia Națională. Numai că sâmbătă, Știința nu și-a justificat în niciun fel statutul de aspirantă la promovare. Elevele lui Romeo Ilie au dominat cap coadă, chiar dacă la pauză aveau un avantaj destul de subțire pe tabelă, 14 la 10.

Al doilea mitan a fost la cheremul buzoiencelor, superioritate consemnată și de tabelă, la sfârșitul partidei: 32-22. Remarcatele partidei au fost Horjea și Ciuplea cu 10 și respectiv 9 goluri, dar și Micu, tânăra care a închis, practic, poarta buzoiencelor.

Chiar în contextul victoriei din weekend, staff-ul buzoian este rezervat în ceea ce privește sorții promovării. Este încă prea devreme pentru verdicte, spune antrenorul Romeo Ilie iar lotul este unul încă subțire, pentru un maraton, cum este Divizia A. În plus, în cursa promovării vor reintra echipe cu nume, tradiție și buget, precum Steaua și Dinamo. Tehnicianul încă mai așteaptă întăriri la lot și poartă tratative cu două sportive ce ar putea veni la Buzău sub formă de împrumut.

Etapa viitoare, programată miercuri, SCM va sta, urmând ca sâmbătă să primească la Buzău, pentru un nou derby, pe Steaua București.

(Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!