Publicat la: 08.12.2016. 17:48 / 2.163 views

EVENIMENTUL ANULUI LA LPS. A FOST INAUGURATĂ SALA DE SPORT A LICEULUI „IOLANDA BALAŞ SOTER”

La Liceul cu Program Sportiv din Buzău a avut loc astăzi un eveniment aşteptat cu nerăbdare de elevi şi de profesori, dar şi de comunitatea buzoiană. Au fost prezenţi la inaugurarea noii săli de sport reprezentanţii autorităţilor locale şi multe dintre personalităţile buzoiene. Invitatul de onoare al organizatorilor a fost Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal.

panglica-sala-1 sala-sport-1

Un eveniment mult aşteptat, atât de elevi şi profesori, cât şi de comunitatea buzoiană a avut loc astăzi la Liceului cu Program Sportiv „Iolanda Balaş Soter”.

Noua sala de sport a liceului, probabil cea mai modernă din ţară, a fost inaugurată în prezenţa autorităţilor locale şi a unor personalităţi buzoiene de marcă.

Panglica de inaugurare a fost tăiată de preşedintele CJ, Petre Emanoil Neagu, împreună cu primarul Constantin Toma şi invitatul de onoare, Răzvan Burleanu, preşedintele FRF.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu i-a felicitat pe buzoieni pentru această importantă realizare a comunităţii.burleanu

Sala se înscrie în topul construcţiilor de acest fel din ţară şi se spune chiar că ar fi cea mai modernă în acest moment. Aici se vor antrena elevii liceului zi-lumină şi se vor forma sportivi de top, care să ridice nivelul de performanţă al sportului buzoian.

Evenimentul a fost marcat aşa cum se cuvine, cu un scurt program artistic susţinut de elevii de la Liceul de Arte „Margareta Sterian”, dar şi cu demonstraţii ale sportivilor de la LPS.

Invitaţii de marcă au primit tricouri personalizate şi au făcut chiar un schimb de pase între ei.

În final, a fost tăiată şi panglica de inaugurare a noului hotel al liceului, dotat cu 51 de camere utilate complet, cu televizor şi internet.

Hotelul este construit special pentru tineri şi camerele pot fi închiriate de grupuri organizate, la preţurile destinate elevilor. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!