Evenimentele-spectacol continuă la Aluniş. Weekend dedicat tradiţiilor

Evenimentele-spectacol continuă la Aluniş. Weekend dedicat tradiţiilor

Sâmbătă, 31 Iulie, Centrul de Artă Aluniș va găzdui două evenimente cu scopul sărbătoririi muzicii românești, un spectacol al Ansamblului Folcloric Plaiurile Mioriței și un concert de cobză cu Simion Bogdan-Mihai.

Sâmbătă, incepând cu ora 18, grupul de soliști și dansatori ce formează  Ansamblul Folcloric Plaiurile Mioriței vor încânta spectatorii, fiind cei ce vor deschide seara, bucurând publicul cu un repertoriu de cantece și dansuri românești.

De la ora 19.30 va urca pe scena de la Aluniş Simion Bogdan-Mihai, aflat la a doua vizita la Centrul de Artă de la Colti. Tânărul doctor în Litere, actor, scriitor și artist este cea mai tânără ’’enciclopedie muzicală umană’’, dar si cel mai tânăr cobzar. Acesta, va susține un concert la cobză, spre încântarea spectatorilor.

A devenit tradiție la Aluniș ca serile sa se încheie în jurul focului de tabără, iar vizitatorii sunt încurajați să petreaca noaptea la cort, chiar în grădina Centrului de Artă. Intrarea este liberă, dar donațiile către Aluniș Art Center sunt apreciate.Centrul de Artă Aluniș este locul unde arta este pusă în slujba binelui și contribuie la creșterea și dezvoltarea comunității locale celebrând și protejând valorile și tradițiile locale. (Alexandra Vasile)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și