Publicat la: 17.05.2018. 18:21 / 320 views

EVENIMENT MAJOR, AUDIENŢĂ RECORD. PESTE 5.000 DE ELEVI, MII DE OAMENI CURIOŞI

Evenimentul de astăzi a fost o premieră pentru oraşul Buzău. La manifestare, audienţa a fost record. Peste 5.000 de elevi au fost prezenţi, însoţiţi de profesori. Alte câteva mii de simpli buzoieni au ţinut să participe la ceremonie, încântaţi că Buzăul găzduieşte un eveniment internaţional de maximă importanţă în anul Centenarului.

steguleteMii de buzoieni au venit din toate colţurile oraşului pentru a asista la evenimentul organizat de Ziua Erorilor. Buzăul a fost ales pentru o manifestare în premieră, în anul Centenarului. Pata de culoare din partea audienţei a fost formată de miile de elevi veniţi de la toate unităţile de învăţământ. Peste 5.000 de copii îmbrăcaţi în tricouri inscripţionate cu logo-ul Buzăului au participat la eveniment. Ei au mai primit steguleţe şi insigne.

Elevii au fost însoţiţi de profesori.

Dincolo de gardurile postate de jandarmi pe Calea Erorilor au fost şi mii de buzoieni dornici să vadă parada militară. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>