Publicat la: 25.11.2019. 19:36 / 652 views

EUFORIA DE LA ORA 21:00. BUCURIE LA SEDIUL PNL, DUPĂ ANUNŢAREA REZULTATELOR

Ropote de aplauze la sediul de campanie al PNL Buzău. Aseară, imediat după anunţarea rezultatelor de la exit-poll, liderii liberali şi câţiva activişti de partid s-au bucurat pentru victoria categorică obţinută de candidatul pe care l-au susţinut.

romanescu seara liberali seara

Atmosferă de sărbătoare, aseară, la sediul de campanie al PNL Buzău, după ce a fost anunţat rezultatul provizoriu al scrutinului prezidenţial şi care arăta o diferenţă confortabilă pentru Klaus Iohannis.

La nici două ore de la închiderea urnelor, numărătoarea paralelă a venit cu o veste şi mai bună pentru organizaţia PNL: câştigarea în premieră a alegrilor pe judeţul Buzău. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!