Publicat la: 21.03.2017. 19:10 / 1.352 views

ETAPA TROTUARELOR. PE STRĂZILE PREGĂTITE PENTRU ASFALTARE SE MONTEAZĂ BORDURILE

Încă din toamna trecută, Primăria a luat hotărârea de a pregăti câteva străzi pentru a fi asfaltate în primăvară în loc să cheltuie banii pe cârpeli. Odată cu instalarea primăverii, pe străzile Viilor şi Aleea Plopilor s-a trecut deja la montarea bordurilor. În etapa următoare vor fi asfaltate trotuarele pentru ca, în maxim două luni să se treacă şi la aşternerea covorului asfaltic pe carosabil.

plopilor 2Lucrările de plombare a gropilor din carosabil continuă. Edilii spun că au verificat şi calitatea peticelor de asfalt cu care lucrătorii de la Urbis încearcă să plombeze încă o dată străzile oraşului.

Două dintre străzile pregătite pentru a fi asfaltate în primăvară încă din toamna trecută, au intrat în faza de montare a bordurilor şi de amenajare a trotuarelor.

Este posibil ca primele străzi care vor fi reabilitate în întregime în această primăvară să fie Aleea Plopilor şi strada Viilor.

Alte 56 ar trebui să le urmeze, pentru că primăria le-a alocat în bugetul pe acest an 10 milioane de euro. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!