Publicat la: 29.08.2018. 18:21 / 710 views

ESTE OFICIAL! TRIMITEM 100.000 DE EURO ÎN SOROCA. CONSILIERII OPOZIŢIEI AU REACŢIONAT

Este oficial! Buzăul, din bugetul propriu, va oferi aproape 5 miliarde de lei vechi pentru refacerea falezei din dreptul Cetăţii Soroca de pe malul Nistrului. Proiectul a fost votat astăzi de consilierii locali municipali. Dintre aceştia, unii au contestat propunerea, însă numărul de voturi a fost suficient pentru a trece.

cetate sorocaPotrivit proiectului de hotărâre aprobat astăzi în şedinţa de consiliu local municipal, Primăria Buzău va aloca 100 de mii de euro pentru refacerea falezei din dreptul Cetăţii Soroca de pe malul Nistrului. Proiectul a avut 15 voturi pentru, o abţinere şi 7 voturi împotrivă. Consilierii care au votat împotrivă au ţinut să îi atragă atenţia primarului Toma că banii ar fi putut fi investiţi în oraşul nostru.

Nici consilierul local Constantin Ionescu nu a fost de acord cu propunerea primarului Toma şi la rândul său şi-a exprimat dezacordul.

Primarul Constantin Toma a explicat motivul pentru care consideră oportun acest sprijin oferit românilor de peste Prut.

Consiliului Municipal Soroca a aprobat finanţarea proiectului Reconstrucţia falezei râului Nistru pe segmentul din preajma cetăţii Soroca în valoare de 138.500 euro. Municipiul Soroca poate aloca doar 27,8%, respectiv suma de 38.500 euro. În acest sens a solicitat cofinanţare din partea Municipiului Buzău în sumă de 100.000 euro pe care o va şi primi. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!