Publicat la: 29.06.2018. 18:17 / 1.773 views

ESTE OFICIAL! BIBLIOTECA SE MUTĂ LA MALL. CĂRŢILE VOR FI MUTATE DE ARMATĂ

Reprezentanţii Consiliului Judeţean au anunţat unde se va muta biblioteca pentru următoarea perioadă. Locaţia stabilită ca fiind potrivită este Galeria Mall, iar de mutare se vor ocupa militarii care trebuie să aplice o strategie specială, pentru că există riscul ca vechea bibilotecă să se dărâme.

Unknown

Unknown

În următorii ani, clădirea Bibliotecii Judeţene Vasile Voiculescu va intra în reparaţii capitale, graţie unui proiect pe fonduri europene accesat de Consiliul Judeţean Buzău. Pentru acest lucru, tot volumul de carte va trebui să fie mutat, iar ca locaţie a fost ales un spaţiu din Galeria Mall. Operaţiunea de mutare va avea loc în următoarea perioadă, iar militarii se vor ocupa de acest lucru.

Pentru operaţiunea de mutare trebuie aplicată o strategie specială, pentru că există riscul ca vechea clădire a bibiotecii să se dărâme.

După finalizarea operaţiunii de mutare, buzoienii vor avea acces la fondul de carte, atât pentru împrumutul de cărţi, cât şi la sala de lectură. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!