Publicat la: 22.01.2018. 19:22 / 331 views

“ESTE O SITUAŢIE NENOROCITĂ!” APROAPE 250 DE ANGAJAŢI LIPSĂ DIN PRIMĂRIE

Criza de funcţionari pentru Primăria Buzău se agravează. Numărul necesar de angajaţi în plus se apropie de 250. Edilul-şef Constantin Toma declară că blocarea organigramei a dus la sincope în activitatea administraţiei publice locale, mai ales că unii funcţionari sunt nevoiţi să presteze muncă dublă. Toma spera ca procesele cu poliţiştii locali să aibă sentinţele pronunţate mai repede, astfel încât să poată da undă verde angajărilor.

ghiseu unicÎncă un an începe fără ca responsabilii din Palatul Comunal să poată organiza concurs de angajări. În aceste condiţii, criza de funcţionari se acutizează, ajungându-se la o lipsă de aproape 250 de persoane.  

Procesele pe rol cu poliţiştii locali ţin pe loc organigrama Primăriei. Se aşteaptă verdictele judecătorilor.

Schema nouă de personal pentru Primăria Buzău a fost întocmită la câteva luni după alegerile din iunie 2016. Între timp, însă, cei aproape 300 de poliţişti locali, la care primarul Constantin Toma vrea să renunţe, au cerut în instanţă suspendarea organigramei în care ei nu mai figurau. La primele decizii ale magistraţilor, poliţiştii locali au câştigat, astfel că se aşteaptă judecarea proceselor pe fond, lucru care ar putea fi de lungă durată. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>