Publicat la: 13.12.2019. 19:24 / 1.934 views

“ESTE O CRIMĂ CE AŢI FĂCUT!”. VAL DE REACŢII DUPĂ DEMITEREA CERCETĂTORULUI VÂNĂTORU

Val de reacţii după îndepărtarea cercetătorului Costel Vânătoru de la Banca de Gene. Conducerea PNL de la Buzău susţine că nu are nicio legătură cu decizia luată la nivel central. În schimb, liderii PSD au declanşat o campanie pentru readucerea lui Vânătoru. Deputatul Dănuţ Păle i-a trimis un mesaj dur ministrului Agriculturii. Şi primarul Toma a răbufnit, astăzi, într-o conferinţă de presă.

petre daea constantin toma costel vanatoru

Edilul-şef Constantin Toma s declară revoltat de hotărârea de demitere a cercetătorului Costel Vânătoru. Primarul crede că, prin această decizie, s-a semnat prăbuşirea proiectului pentru care Primăria a pus la dispoziţie fostul sediul al Urbis din Crâng.

Vicepreşedinte în Comisia pentru Agricultură, deputatul buzoian Dănuţ Păle a reacţionat dur la adresa ministrului care a semnat demiterea lui Vânătoru. Păle i-a trimis un mesaj în care i-a cerut să revină asupra deciziei.   

Mai mult, deputatul Păle a primit confirmarea de la noul director al Băncii de Gene că la mijloc este vorba despre o răzbunare politică, iar victimă a picat Costel Vânătoru.

Surprinsă de această decizie a fost şi conducerea PNL de la Buzău. Şeful organizaţiei susţine că nu a avut nicio implicare în acest caz şi speră ca, între timp, să se găsească o soluţie pentru ca proiectul Băncii de Gene să fie aplicat.

Banca de Gene de la Buzău a fost înfiinţată la jumătatea lunii septembrie, prin hotărâre de guvern, iar cercetătorul Costel Vânătoru a fost numit director prin decizia ministrului Agriculturii Petre Daea. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!