Publicat la: 31.08.2017. 18:30 / 2.275 views

ESTE NEVOIE DE MEDICI LA PÂRSCOV. CENTRUL MULTIFUNCŢIONAL DE SĂNĂTATE ESTE NEFUNCŢIONAL

Cu ceva ani în urmă, una dintre clădirile fostului spital din Pârscov a intrat în reabilitare şi modernizare. Au fost investite peste două miloane de lei pentru înfiinţarea unui Centru Multifuncţional de Sănătate care să deservească Valea Buzăului. Centrul este gata să-şi primească pacienţii, dar nu poate fi deschis din cauza lipsei medicilor.      

parscov 1Centrul Multifuncţional de Sănătate de la Pârscov este un proiect mai vechi al Spitalului Judeţean care este aproape gata, dar care nu poate funcţiona din lipsă de medici.

Ca să poată deveni funcţional, la Centrul de la Pârscov ar trebui să lucreze, prin rotaţie, medici specialişti de la Spitalul Judeţean.

Lipsa de personal superior este o problemă serioasă nu numai pentru Centrul din Pârscov, ci chiar şi pentru Spitalul Judeţean.

S-a organizat un nou concurs, în speranţa că de această dată se vor găsi şi doritori care să conducă cele 5 secţii de chirurgie, obstetrică-ginecologie, pediatrie, ORL şi interne de la Pârscov.

Până în prezent, niciun medic nu şi-a depus dosarul pentru concurs. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!