Publicat la: 27.05.2020. 18:08 / 347 views

ESTE CERT, VOM PUTEA MERGE LA MARE. OPERATORII DE TURISM ANTICIPEAZĂ TARIFE MAI MARI

15 iunie este data la care se va redeschide, oficial, sezonul estival. Din cauza pandemiei, mai precis din cauza măsurilor de siguranță impuse, operatorii de turism anticipează tarife mai mari. Tarife majorate sunt anticipate și in cazul operatorilor de zbor, obligați, de asemenea să respecte câteva norme drastice de distanțare socială.

litoral15 iunie este ziua în care va debuta, oficial, sezonul estival. Operatorii de turism spun că litoralul românesc este deja ocupat, întrucât foarte puțini dintre cei care apelaseră la early booking, în lunile de toamnă ale lui 2019, au cerut rambursarea sumelor.  Românii nu s-au speriat aproape deloc de pandemie, puținele solicitări de ramburs înregistrându-se la finele lui martie, perioadă care coincide cu începutul stării de urgență.

Turiștii care vor să-și achiziționeze un sejur zilele acestea trebuie să se aștepte la tarife ceva mai mari, din cauza măsurilor de distanțare socială pe care sunt obligați să le respecte hotelierii. De asemenea, sunt estimate tarife ceva mai mari decât în anii trecuți, pe plaje. 

Prețuri ceva mai mari, spun operatorii de turism, vor fi practicate și de companiile aeriene. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!