Publicat la: 01.07.2019. 18:22 / 524 views

ESEU PE ALESE, LA ROMÂNĂ. 73 DE ABSOLVENŢI AU ABSENTAT

Astăzi au început probele scrise ale examenului de bacalaureat, cu testarea la limba şi literatura română. Peste 2.500 de absolvenţi buzoieni s-au aflat în sălile de examen. Doar 73 de candidaţi au absentat de la proba de azi.

bac 2La profilul real, subiectul cel mai solicitant a fost un eseu pe baza unui text al poeţilor George Bacovia sau Lucian Blaga, în timp ce la profilul uman tinerii au avut de ales între Tudor Arghezi şi Ion Barbu. Mulţi dintre absolvenţii de la liceele teoretice au ieşit cu zâmbetul pe buze, din centrele de examen.

Chiar dacă nu li s-a părut a fi un examen foarte greu, o parte dintre absolvenţii de la liceele tehnologice se aşteaptă la note mai mici.

Peste 2.500 de absolvenţi au susţinut astăzi examen. Următoarea probă scrisă este programată miercuri, cea obligatorie a profilului, la matematică sau istorie. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!