Publicat la: 01.02.2019. 19:17 / 569 views

EPIDEMIA DE GRIPĂ DĂ FIORI BUZOIENILOR. AUTOBUZELE, IGIENIZATE CU STRICTEŢE

În plină epidemie de gripă, medicii atrag atenţia cetăţenilor să evite zonele aglomerate sau chiar mijloacele de transport în comun pentru a nu se expune riscului îmbolnăvirilor. Autorităţile locale au anunţat că deocamdată nu se impun măsuri drastice la nivel de judeţ, dar cu toate acestea, reprezentanţii societăţii de transport în comun fac igienizarea autobuzelor seară de seară, pentru siguranţa şi confortul cetăţenilor.

autobuzReprezentanţii societăţii de transport în comun spun că nu au fost informaţi oficial cu privire la epidemia de gripă. Mai mult decât atât, la nivel de autorităţi judeţene s-a decis că nu este necesară o intervenţie specială. Asta, în ciuda avertismentelor medicilor care sfătuiesc populaţia să evite zonele aglomerate, cum ar fi mijloacele de transport în comun.

Cu toate aceastea, seară de seară mijloacele de transport în comun sunt igienizate cu atenţie, atât pentru siguranţa cât şi pentru confortul cetăţenilor.

La momentul redactării ştirii, la nivelul judeţului Buzău erau înregistrate 95 de cazuri de gripă. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!