Publicat la: 07.06.2018. 17:40 / 841 views

EPIDEMIA CONTINUĂ, VACCINUL ÎNTÂRZIE. APROAPE 400 DE BOLNAVI DE RUJEOLĂ

În timp ce autorităţile din sănătate numără noi şi noi cazuri de îmbolnăviri, dozele de vaccin antirujeolic de la Bucureşti se lasă aşteptate în teritoriu. La Buzău, s-a ajuns la aproape 400 de cazuri de la declanşarea epidemiei.

garlasi 1Dozele de vaccin ar fi trebuit să ajungă la Buzău săptămâna trecută. Între timp, ministerul a anunţat că necesarul comandat de câteva mii de bucăţi va fi distribuit la jumătatea săptămânii viitoare.

În ultima perioadă, Buzăul a ocupat primul loc pe ţară la numărul de îmbolnăviri de rujeolă raportate la Minister. Cu toate acestea, autorităţile locale din sănătate spun că se observă o scădere a îmbolnăvirilor faţă de perioada de vârf a epidemiei.

Pe o hartă a răspândirii cazurilor de rujeolă, oficialii Direcţia de Sănătate Publică Buzău au creionat puncte în majoritatea localităţilor din judeţ. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!