Emoții și la cea mai mare școală gimnazială buzoiană

Emoții și la cea mai mare școală gimnazială buzoiană

Primul clopoțel a sunat astăzi pentru zeci de mii de copii din județul Buzău, odată cu noul an școlar. Au fost emoții mari atât pentru elevii care au pășit pentru prima dată pe porțile unei școli, cât și pentru părinții care au putut asista la festivități. Sute de elevi de la cea mai mare școală gimnazială din județ au fost bucuroși să îi cunoască pe noii colegi.

Elevii de pretutindeni au fost întâmpinați, astăzi, în sălile de clasă pentru începutul unui nou an școlar. Ei au pășit, alături de părinți, în curtea școlii, unde au fost întâmpinați cu căldură, multe zâmbete și asigurări că vor avea un parcurs cât mai plăcut.

De emoții, nu au scăpat nici părinții, care au trăit intens aceste momente și s-au bucurat alături de copiii lor de reînceperea școlii în format fizic.

Cât despre învățători și profesori, ei sunt pregătiți să întâmpine atât generațiile noi, cât și pe cele care se reîntorc pe băncile școlii.

În momentul de față, pe raza județului Buzău s-au deschis aproape toate centrele de învățământ, cu excepția Centrului Școlar de Educație Incluzivă din Municipiul Buzău, iar funcționarea lor se face cu respectarea normelor sanitare în vigoare. (Ana-Cristina Micu)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Eveniment

BUZĂU. Măsuri suplimentare în criza COVID

26.10.21 15:59 Ultima modificare 26.10.21 20:05

Autoritățile din sănătate au raportat și astăzi un bilanț îngrijorător în privința evoluției epidemiologice din județul nostru. Cinci decese și aproape 200 de noi îmbolnăviri…