EMOŢII ŞI BUCURIE LA ŞCOALA NR. 11. FINAL DE PROIECT DESTINAT ELEVILOR

EMOŢII ŞI BUCURIE LA ŞCOALA NR. 11. FINAL DE PROIECT DESTINAT ELEVILOR

Emoţii şi bucurie, astăzi, la Şcoala Nr. 11 la încheierea unui proiect implementat de 36 de dascăli şi 30 de elevi voluntari pentru de 50 de copii defavorizaţi. După o săptămână plină de activităţi, astăzi copiii şi profesorii şi-au luat la revedere, s-au acordat diplome şi s-au dat premii dar s-au făcut şi promisiuni pentru anii următori.

scoala vara 2În această săptămână, la Şcoala Nr. 11 din municipiul Buzău s-a desfăşurat a doua ediţie a Şcolii de Vară “Ne place şcoala chiar şi vara”, proiect în care au fost implicaţi 36 de dascăli şi 30 de elevi voluntari şi nu mai puţin de 50 de copii defavorizaţi, ai căror părinţi nu îşi permit să îi trimită într-o tabără de recreere. Astăzi proiectul s-a încheiat, în aplauzele copiilor şi profesorilor.

Copiii, atât voluntarii, cât şi beneficiarii proiectului, au fost extrem de încântaţi de cele cinci zile în care au fost implicaţi în tot felul de activităţi şi au mers chiar şi într-o excursie.

Coordonatoarele proiectului, Ticuţa Iftime şi Veronica Grozavu şi-au propus şi au şi reuşit să adune în jurul şcolii de vară dascăli inimoşi şi sponsori dornici să bucure zilele de vacanţă ale elevilor. De asemenea, reprezentanţii Arhiepiscopiei Buzăului şi Vrancei au întins o mână de ajutor pentru ca proiectul să fie şi în acest an o reuşită. (Mirela Copariu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și