Publicat la: 17.05.2017. 17:58 / 970 views

EMOŢII PENTRU LICEENII DE LA ARTE. FLORI, FELICITĂRI ŞI UN TORT URIAŞ PENTRU REZULTATE DEOSEBITE

Emoţii, felicitări, dar şi un tort uriaş. De asta au avut astăzi parte elevii Liceului de Arte Margareta Sterian care au reuşit să obţină rezultate excelente la concursurile naţionale. 42 de elevi, dar şi 9 profesori care i-au pregătit, au fost felicitaţi pentru eforturile depuse. Un rezultat deosebit a fost obţinut la Artă Monumentală de o elevă de clasa a XI- a, pregătită de profesorul Valeriu Şuşnea.

arte 1Atmosfera de astăzi de la Liceul de Artă Margareta Sterian a fost una de sărbătoare. Conducerea liceului a ţinut în mod special să felicite elevii dar şi profesorii pentru rezultatele deosebite obţinute la concursurile naţionale.

În acest an, 42 de elevi şi 9 profesori au reprezentat cu mândrie Liceul de Artă Margareta Sterian la concursuri, iar rezultatele au fost de excepţie.

Cel mai bun rezultat a fost obţinut de o elevă de clasa a XI-a, pregătită de profesorul Valeriu Şuşnea. Aceasta a reuşit să impresioneze juriul cu lucrarea sa, motiv pentru care a primit premiul I dar şi premiul special.

La finalul festivităţii, elevii au primit o surpriză dulce din partea cadrelor didactice. Este vorba despre un tort cu imaginea liceului.

Premiile obţinute de elevi în acest an reprezintă rezultatele multor ore de muncă depuse atât de profesori, dar mai ales de elevii care aspiră către perfecţiune. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!