Publicat la: 14.11.2018. 19:16 / 447 views

EMOŢII PENTRU ELEVII LICEULUI TEHNIC. S-AU ANUNŢAT NUMELE CELOR CE VOR PLECA ÎN PORTUGALIA

Sunt ani întregi de când scenariul parcă se repetă, însă de fiecare dată emoţiile sunt la fel de puternice. Astăzi, au fost anunţate numele celor 85 de elevi de la Liceul Tehnic care vor petrece stagiul de practică în Portugalia în acest an şcolar. Cei care au fost serioşi şi au învăţat s-au bucurat pentru că au fost pe liste, însă au fost şi liceeni dezamăgiţi pentru că nu s-au regăsit printre cei strigaţi. Reprezentanţii Inspectoratului Școlar au felicitat atât dascălii, dar şi elevii pentru exemplul de bune practici pe care îl oferă.

tehnic 1Astăzi, a fost o zi plină de emoţie pentru elevii Liceului Tehnic. A devenit deja tradiţia ca aproape o jumătate dintre elevii de clasa a X-a de la liceu şi şcoală profesională să efectueze stagiul de practică în Portugalia, în condiţii europene, iar astăzi coordonatorul proiectului a anunţat numele celor selectaţi. S-a făcut, însă şi menţiunea că dacă nu se vor dovedi în continuare la fel de serioşi şi silitori, ar putea pierde locul.

După zile întregi de tensiune, bucuria celor care îşi auzeau numele era uriaşă.

Alături de profesorii şi elevii Liceului Tehnic au fost şi reprezentanţii Inspectoratului Școlar care i-au felicitat pe toţi cei implicaţi pentru exemplul de bune practici pe care îl oferă.

Anul acesta, 85 de elevi, care au întrunit condiţiile impuse de cadrele didactice dar şi de proiectul pe fonduri europene care susţine financiar deplasarea, vor pleca în mai multe etape în Portugalia.

Experienţele din anii anteriori şi-au pus serios amprenta asupra elevilor, în sensul că aceştia s-au întors cu convingerea că o meserie bine învăţată îi poate ajuta să îşi atingă obiectivele în viaţă. La fel de încrezători sunt şi cei care urmează să plece acum. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!