Publicat la: 09.10.2019. 17:57 / 426 views

EMOŢII PENTRU ELEVII LICEULUI TEHNIC. AU AFLAT CINE SUNT CEI CARE VOR PLECA ÎN PORTUGALIA

Sunt ani întregi de când scenariul parcă se repetă, însă de fiecare dată emoţiile sunt la fel de puternice. Astăzi, au fost anunţate numele elevilor de la Liceul Tehnic care vor petrece stagiul de practică în Portugalia în acest an şcolar. Cei care au fost serioşi şi au învăţat s-au bucurat pentru că au fost pe liste, însă au fost şi liceeni dezamăgiţi pentru că nu s-au regăsit printre cei strigaţi.

elevi tehnic 1 elevi tehnic 2

Astăzi, a fost o zi plină de emoţie pentru elevii Liceului Tehnic. A devenit deja tradiţie ca o jumătate dintre elevii de clasa a X-a de la liceu şi şcoală profesională să efectueze stagiul de practică în Portugalia, în condiţii europene, iar astăzi coordonatorul proiectului a anunţat numele celor selectaţi. S-a făcut, însă, şi menţiunea că dacă nu se vor dovedi în continuare la fel de serioşi şi silitori, ar putea pierde locul.

După zile întregi de tensiune, cei care şi-au auzit numele s-au bucurat ca au fost selectaţi.

Anul acesta, 85 de elevi, care au întrunit condiţiile impuse de cadrele didactice dar şi de proiectul pe fonduri europene care susţine financiar deplasarea, vor pleca în mai multe etape în Portugalia.

Experienţele din anii anteriori şi-au pus serios amprenta asupra elevilor, în sensul că aceştia s-au întors cu convingerea că o meserie bine învăţată îi poate ajuta să îşi atingă obiectivele în viaţă. La fel de încrezători sunt şi cei care urmează să plece acum. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!