Publicat la: 31.10.2016. 20:12 / 4.040 views

EMOŢII ÎN RÂNDUL LICEENILOR DE LA COLEGIUL TEHNIC. SE APROPIE SELECŢIA PENTRU CEI CARE VOR PLECA ÎN PORTUGALIA

Elevii Colegiului Tehnic se pregătesc intens pentru selecţia ce se apropie. Mai exact, foarte curând,  vor fi stabilite numele celor care ar trebui să plece la un stagiu de 3 săptămâni în Portugalia dar şi rezervele care i-ar putea înlocui pe cei care nu respectă condiţiile. Este pentru al patrulea an consecutiv când Colegiul Tehnic aplică şi câştigă un proiect pe bani europeni. Printre condiţiile ce trebuie îndeplinite sunt prezenţa obligatorie, note bune şi dovada că participă la orele de pregătire lingvistică şi culturală.

elevi-tehnicDupă ce în luna mai profesorii Colegiului Tehnic au aflat că au câştigat cel de-al patrulea proiect pe bani europeni în cadrul căruia 60 de elevi de clasa a X-a vor pleca în anul şcolar 2016 – 2017 într-un stagiu de pregătire în Portugalia, acum se pregătesc pentru selecţia celor care se vor bucura de practica şi vor primi şi o sumă importantă ca bani de buzunar aproximativ 800 de euro.

Este al patrulea an consecutiv când Colegiul Tehnic aplică şi câştigă un proiect cu bani europeni pentru elevii săi. Unitatea de învăţământ a primit  cartea verde Europeană care va permite câştigarea acestor proiecte mult mai uşor, spre bucuria actualilor şi viitorilor elevi.

Potrivit statisticilor realizate de cadrele didactice, situaţia şcolară a elevilor de la Colegiul Tehnic s-a îmbunătăţit sinţitor în ultimii ani. Aceştia, chiar dacă sunt sau nu selectaţi, intră în competitie şi în felul acesta ajung să fie mai interesaţi de şcoală.

(Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!