Publicat la: 18.09.2020. 18:13 / 381 views

EMOŢII ÎN MINIPARLAMENTUL JUDEŢEAN. ULTIMA ŞEDINŢĂ DE CONSILIU

Consiliul Județean s-a întrunit în ultima ședință ordinară din acest mandat. Președintele Petre Emanoil Neagu le-a mulțumit tuturor consilierilor pentru contribuția pe care și-au adus-o în administrația județului.

cj septUltima ședință de consiliu județean din acest mandat a fost una cu emoții. Președintele Petre Emanoil Neagu le-a transmis mulțumiri tuturor consilierilor pentru contribuția pe care și-au adus-o în administrația județului.

De asemenea, președintele Consiliului Județean și-a exprimat speranța că și următorii membri ai Consiliului se vor implica la fel de mult în proiectele de dezvoltare ale județului.

Președintele Neagu a anunțat că actualul consiliu ar putea să se mai întrunească în ședințe extraordinare sau de îndată pentru rectificări bugetare în cazul proiectelor aflate în desfășurare la nivelul județului Buzău. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!