Publicat la: 07.03.2017. 19:32 / 878 views

EMOŢII, FLORI ŞI CADOURI. PREŞEDINTELE CJ, ÎN VIZITĂ LA URMAŞELE VETERANILOR

Astăzi, preşedintele CJ, Petre Emanoil Neagu, a împărţit flori şi cadouri urmaşelor veteranilor de război. Împovărate de ani, doamnele au mulţumit oaspeţilor şi cu lacrimi în ochi şi-au amintit de perioadele grele dar şi de cele fericite prin care au trecut.

centenara flori 1Astăzi, cu o zi înaintea datei de 8 martie, preşedintele CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu a vizitat 14 urmaşe ale veteranilor de război din municipiu şi din judeţ. S-au oferit flori şi cadouri, iar emoţiile au fost şi de-o parte şi de alta. Sub povara anilor, cele ce au aşteptat cu anii să li se întoarcă bărbaţii de pe front şi-au amintit cu emoţie acele vremuri.

Preşedintele Petre Emanoil Neagu consideră că este o datorie de onoare ca măcar în preajma unei astfel de sărbători să ne amintim de aceste doamne.

Şi mâine preşedintele CJ va felicita doamnele dar de această dată pe cele aflate în căminele de bătrâni de la Năeni şi Aldeni. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!