Publicat la: 31.03.2016. 18:51 / 3.670 views

ELITA OLIMPICILOR. 75 DE HASDEIENI S-AU CALIFICAT LA FAZA NAŢIONALĂ

Hasdeul este din nou pe primul loc în judeţ şi printre primele în ţară la numărul de olimpici calificaţi la fazele naţionale ale olimpiadelor şcolare. 75 de hasdeieni sunt calificaţi la 19 olimpiade naţionale, însemnând 24 de discipline din planul de învăţământ. Două eleve sunt deja calificate la olimpiada internaţională de limba latină.

hasdeuŞi anul acesta, Colegiul Naţional „Bogdan Petriceicu Hasdeu” şi-a confirmat clasa, menţinându-se în elita naţională a celor mai titrate unităţi de învăţământ din ţară.

Elevii săi, de  gimnaziu ori de liceu, au dovedit că la Hasdeu se învaţă temeinic şi că profesorii lor sunt cu adevărat profesionişti.

Două dintre elevele colegiului sunt deja calificate la olimpiada internaţională de limba latină.

De ani buni, Colegiul Hasdeu reuşeşte să se menţină în topul celor mai bune unităţi de învăţământ preuniversitar din ţară.

Cu siguranţă, toţi olimpicii din judeţul nostru se vor comporta onorabil la faza naţională, ca de fiecare dată, iar hasdeienii se vor număra printre marii câştigători.

(Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!