Publicat la: 30.07.2019. 18:14 / 1.293 views

ELEVII VOR AVEA LAPTE ŞI CORN LA ŞCOALĂ. AU FOST DESEMNAŢI CÂŞTIGĂTORII LICITAŢIEI

Elevii buzoieni vor primi lapte şi corn încă din prima zi de şcoală. Consiliul Judeţean a finalizat licitaţiile pentru achiziţia şi distribuţia produselor, astfel că nu se va mai repeta situaţia de anul trecut, când programul Laptele şi Cornul nu a funcţionat deloc.

mar cu lapteVeste bună din partea autorităţilor judeţene. Au fost desemnaţi câştigătorii licitaţiilor pentru programul “Cornul şi laptele” şi pentru cel de asigurare a merelor pentru elevii buzoieni. Asta după ce, timp de un an şcolar, produsele au lipsit de pe băncile copiilor.

Laptele, cornul şi merele se vor regăsi în toate şcolile din judeţ, chiar de la începutul anului şcolar, în septembrie. Anul şcolar trecut s-a încheiat fără ca vreun elev din judeţul Buzău să beneficieze de corn, lapte şi măr, produse care ar fi trebuit asigurate prin cunoscutul program guvernamental.

Din cauza birocraţiei, autorităţile judeţene nu au reuşit să finalizeze la timp procedurile de licitaţie pentru desemnarea furnizorilor. Din acest punct de vedere a fost un an ratat, în premieră pentru judeţul Buzău. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!