Publicat la: 22.02.2018. 19:23 / 1.188 views

ELEVII DE LA TEHNIC SE PREGĂTESC DE PLECAREA ÎN PORTUGALIA. PRIMUL FLUX DE 14 ELEVI PLEACĂ PE 20 MARTIE

Mai puţin de o lună îi desparte pe elevii de la Colegiul Tehnic de plecarea în practică în Portugalia. Anul acesta liceeni vor fi împărţiţi în mai multe fluxuri, iar primii vor pleca cei de la învăţământul profesional. Ca şi noutate, anul acesta stagiul de practică va fi de două săptămâni, iar banii de buzunar sunt în jurul sumei de 600 de euro.

harabagiuMai este o chestiune de zile până când elevii Colegiului Tehnic vor pleca spre Portugalia unde vor efectua stagiul de practică în acest an. Deja au fost puse la punct toate detaliile, s-a decis lista finaliştilor şi s-au cumpărat biletele de avion. În primul flux vor pleca, în data de 20 martie, 14 elevi de la învăţământul profesional.

Liceenii vor avea posibilitatea să facă practică în condiţii europene, la un laborator de cofetărie şi un service auto din Portugalia.

Ca şi noutate, în cadrul proiectului desfăşurat anul acesta la Colegiul Tehnic, elevii vor efectua stagii de pregătire de două săptămâni, iar ca bani de buzunar vor primi câte 600 de euro.

Experienţele din anii anteriori şi-au pus serios amprenta asupra elevilor, în sensul că aceştia s-au întors cu convingerea că o meserie bine învăţată îi poate ajuta să îşi atingă obiectivele în viaţă. La fel de încrezători sunt şi cei care urmează să plece acum. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!