Publicat la: 13.07.2017. 18:00 / 791 views

ELEVII DE LA TEHNIC S-AU ÎNTORS DIN PORTUGALIA. SUNT IMPRESIONAŢI DE OAMENI ŞI DE LOCURI

Entuziasmaţi peste măsură, liceenii Colegiului Tehnic care au plecat către Portugalia, unde au participat la un stagiu de pregătire de 3 săptămâni s-au întors acasă şi au răspuns astăzi prezent la întâlnirea cu profesorii. Liceeni s-au declarat încântaţi de locurile vizitate, de oamenii pe care i-au cunoscut, dar mai ales de ceea ce au învăţat de la partenerii portughezi.

tehnic 2Proiectul “Tranziţia de la Şcoală la Viaţa Activă” a permis şi anul acesta elevilor de la Colegiul Tehnic să pretreacă un stagiu de pregătire practică de 3 săptămâni în Portugalia. Elevii au avut aproape 900 de euro bani de buzunar, cazare şi masă asigurate şi au făcut practică în locuri în care au avut multe de învăţat.

Astăzi, elevii le-au împărtăşit cadrelor didactice plăcuta experienţă dar au destăinuit şi echipei Campus TV ce schimbări a produs asupra dezvoltării lor acest proiect.

Elevii care trec acum în clasa a X-a vor trebuie să fie pregătiţi pentru că profesorii Colegiului Tehnic au obţinut o nouă finanţare, iar anul viitor şcolar o altă serie de liceeni va efectua stagiul de pregătire în Portugalia. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!