Publicat la: 08.06.2017. 17:50 / 990 views

ELEVII DE LA COLEGIUL TEHNIC PLECĂ DIN NOU ÎN PORTUGALIA. PE 17 IUNIE, AL DOILEA FLUX

Mai este o chestiune de zile până când al doilea flux de elevi ai Colegiului Tehnic vor pleca spre Portugalia unde vor efectua stagiul de practică în acest an. Astăzi, în cadrul unei şedinţe cu părinţii au fost puse la punct toate detaliile, iar în următoarele zile conturile elevilor vor fi alimentate cu banii de buzunar care anul acesta vor fi în cuantum de peste 900 de euro. Atât părinţii, cât şi elevii sunt extrem de emoţionaţi şi abia aşteaptă plecarea

ELEVI COLEGIUL TEHNICPeste 8 zile, al doilea flux de elevi care vor efectua stagiul de practică în străinătate, va pleca către Portugalia. Astăzi, elevii şi părinţii au fost convocaţi într-o ultimă şedinţă pentru a pune la punct detaliile şi pentru a semna documentele. Elevii vor efectua un stagiu de trei săptămâni de practică în condiţii europene. Deja au fost cumpărate biletele, iar banii de buzunar vor fi viraţi în conturi.

Plecarea elevilor a fost posibilă printr-un proiect finanţat din fonduri europene. Elevii, dar şi părinţii sunt extrem de emoţionaţi. Elevii au muncit mult pentru a demonstra că merită să facă parte din grupul celor care vor pleca.

Şi profesorii Colegiului Tehnic sunt încercaţi de emoţii, mai ales că aşteaptă să primească răspunsul pentru proiectul în cadrul căruia vor pleca elevii care anul viitor vor intra în clasa a X-a.

Experienţele din anii anteriori şi-au pus serios amprenta asupra elevilor în sensul că aceştia s-au întors cu convingerea că o meserie bine învăţată îi poate ajuta să îşi atingă obiectivele în viaţă. La fel de încrezători sunt şi cei care urmează să plece acum. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!