Publicat la: 24.09.2020. 18:31 / 296 views

ELEVII DE 10, PREMIAȚI DE MINISTERUL EDUCAȚIEI. AU FOST RECOMPENSAȚI 24 DE BUZOIENI

Elevii buzoieni care au obținut media 10 la examenele naționale din acest an au fost premiați, astăzi, de Ministerul Educației. Ei au fost recompensați în cadrul unui eveniment organizat de Inspectoratul Școlar.

premiere 1Festivitatea de premiere a avut loc în amfiteatrul Colegiului Național B.P. Hasdeu iar protagoniști au fost 24 de adolescenți și tineri, care au obținut media 10 la examenele naționale din acest an.

Recompensele au fost acordate de către Ministerul Educației, prin intermediul Inspectoratului Școlar Județean.  

Fiecare elev care a obținut media 10 la evaluarea națională a primit 1000 de lei iar absolvenții de liceu cu 10 pe linie la examenul de bacalaureat au fost recompensați cu câte 3000 de lei. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!