Publicat la: 31.10.2019. 19:20 / 1.632 views

ELEVI CU GECILE PE EI, LA ORE. RAM NU GĂSEŞTE AVARIA PRINCIPALĂ

Încă o zi fără căldură în trei şcoli din oraşul Buzău. Astăzi, mulţi dintre elevii de la Economic, Arte şi Şcoala nr. 5 au stat cu gecile pe ei, la ore. Regia de termoficare nu a reuşit încă să localizeze avaria din sistem, problemă care a dus la oprirea încălzirii şi în Palatul Comunal.

conducte 2 elevi in frig 2

Deşi au solicitat Regiei Autonome Municipale furnizarea agentului termic, Şcoala nr. 5, Liceul de Arte şi Colegiul Economic nu au beneficiat nicio zi de căldură în sălile de clasă, din cauza unei avarii la reţeaua din zona centrală.

Între timp, şi temperaturile au scăzut, iar acest fapt se resimte în sălile de clasă, unde mulţi dintre elevi au stat astăzi cu gecile pe ei.

La Şcoala nr. 5, de pildă, conducerea unităţii s-a gândit la măsuri, astfel încât copiii să aibă cât mai puţin de suferit. Dacă Regia de termoficare nu va rezolva urgent problema încălzirii, orele vor fi mai scurte.

Joi, alături de muncitorii de la RAM au apărut şi cei de la Compania de Apă, dotaţi cu tehnică de depistare a spărturilor din reţea.

Nici în Palatul Comunal nu este furnizat agent termic, din acelaşi motiv. Edilul-şef Constantin Toma nu a putut preciza când vor avea căldură cele trei unităţi şcolare.

În caz de forţă majoră, RAM va începe să sape în asfalt, în mai multe zone, pentru a depista avaria. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!