Publicat la: 29.06.2020. 18:05 / 539 views

“EL KUN” DUMITRU, NOUA SENZAȚIE A FCSB. BUZOIANUL, DECISIV CU DINAMO, ÎN CUPA ROMÂNIEI

Buzoianul Cristi Dumitru a fost unul dintre remarcații semifinalei din Cupa României, partidă în care s-au întâlnit Dinamo și FCSB. Aruncat în luptă în minutul 60, Dumitru a reușit un gol și un assist, realizări care califică, practic, echipa sa în finala compețitiei.

cristi dumitruIntrat pe teren în minutul 60, în locul lui Adi Popa, cel care deschisese scorul în prima parte, Cristi Dumitru a reușit, în 25 de minute, să ofere o pasă decisivă și să marcheze un gol, realizări ce o fac pe FCSB favorită la calificarea în ultimul act al Cupei României.

Despre Cristi Dumitru se spuneau și înainte de partida din Ștefan cel Mare numai cuvinte frumoase, buzoianul având evoluții appreciate atât la FCSB 2, cât și la Academica Clinceni, echipă cu care a reușit promovarea în Liga I.

Fotbalistul buzoian a declarat că trăiește cele mai frumoase zile ale carierei. După partidă, adrenalina  nu l-a lăsat să doarmă. A doua zi, telefoanele de felicitări nu s-au lăsat așteptate, mai toți cunoscuții lăudându-l pentru evoluția excelentă din semifinala Cupei. Cristi nu a uitat, însă, să-și sune foștii dascăli, cei care i-au îndrumat primii pași în fotbal.

Cristi Dumitru a primit laude de la toată lumea și pentru etica sportivă impecabilă. Buzoianul a preferat să rămână la București în perioada pandemiei, astfel încât să urmeze un program strict de antrenament

Pe lângă Cristi Dumitru, Liceul cu Program Sportiv din Buzău a mai dat câțiva fotbaliști care evoluează în primele două ligi ale României. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!