Publicat la: 13.04.2018. 18:10 / 848 views

ECONOMII LA ÎNTREŢINERE. ÎNCĂ DOUĂ BLOCURI VOR FI REABILITATE TERMIC

Primăria a semnat un contract de finanţare pentru reabilitarea termică a încă două blocuri de locuinţe. Locatarii vor plăti mai puţin la întreţinere pentru apa caldă menajeră şi pentru încălzire iar confortul ca creşte considerabil. Blocurile 4B Filipescu şi Gerom 2 se vor adăuga celorlalte 10 blocuri din Buzău pentru care s-a primit deja finanţarea europeană.

bloc 1Încă două blocuri de locuinţe din Buzău vor fi reabilitate termic şi se vor adăuga celorlalte 10 care au primit finanţare anterior.

Reabilitarea termică a celor două blocuri de locuinţe are ca scop îmbunătăţirea confortului interior, reducerea consumurilor energetice, scăderea costurilor la întreţinere dar şi scăderea emisiilor poluante.

Beneficiarii peoiectului sunt cei 305 locatari din cele două blocuri de locuinţe.

Şi alte asociaţii de locatari ar putea reabilita termic blocurile pe care le administrează cu condiţia ca toţi locatarii să fie de acord.

Valoare totală a celor două proiecte pentru reabilitarea termică a blocurilor 4B Filipescu şi Gerom 2 se ridică la 987.161,81 lei iar termenul de finalizare este de 18 luni. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!